Palvelut

Tapahtumat ja POP UP- päivät

Taito-Valpurissa järjestetään avoimia käsityötapahtumia ympäri vuodenTaito-Valpuri kiertää Varsinais-Suomen alueella markkinoilla, messuilla ja myyntitapahtumissa. Ajankohtaiset tapahtumailmoitukset löytyvät meidän Facebook-sivulta: Taito-Valpuri

Työpajat ja ryhmät

Miltä kuulostaa virkistysilta työporukan kesken tai harrasteryhmän yhteinen illanvietto käsityön parissa? Kiinnostaako sinua työstää keramiikkaa? Meillä pääset ammattilaisen johdolla työstämään mm. keramiikkalaattoja. Taito-Valpurin kaikista työpajoista vastaa käsityöläiset.  Meillä on suunnitteilla myös muita sisältöjä ryhmille. Ota yhteyttä, varataan sinulle ja ryhmällesi unohtumaton kokemus!

Kurssit kevät 2020:

Huopakorukurssi  8.2.2020 lauantai klo 11.30 

Huopakorukurssi, vetäjänä Väärässuon Elsa
Kahdeksan ensimäistä mahtuu mukaan, kerää vaikka oma porukka ja lähtekää viihtymään sekä oppimaan uutta.
Ilmoittautumiset info@taitovalpuri.fi tai p. 044-2452900, voit lähettää myös viestin WhatsAppiin
Kurssin hinta 22€/ hlö

Ystävänpäivä sydämiä  10.2.2020 klo 14 ja 16

Neulataan suomenlampaan villasta sydämiä ystävänpäivä- tai muuten muistamisiksi. Mikäli sinulta löytyy sydän piparkakkumuotti, ota se mukaasi.
Ilmoittautumiset info@taitovalpuri.fi
Tai 044-2452900 voit lähettää myös viestin WhatsAppiin. Molempiin ryhmiin mukaan mahtuu 8. ensimmäistä ilmoittautunutta.
Hinta 12€/hlö

Tilaustyöt

Taito-Valpuriin tuotteita valmistavat käsityöläiset tekevät myös tilaustöitä. Ihastuitko tiettyyn tuoteryhmään tai onko sinulla mielessä jotain tiettyä? Tule käymään kaupassa tai ota yhteyttä meihin, katsotaan voimmeko olla avuksi.

MinttuMaarian makeat ja suolaiset

MinttuMaaria vastaa Taito-Valpurin työpaja-iltojen tarjoilusta. MinttuMaaria valmistaa makeita ja suolaisia leivonnaisia arkeen ja juhlaan. MinttuMaarian toimitilana toimii kotikeittiö. Tiedustele MinttuMaarian tuotteita meiltä.