Palvelut

 

Tapahtumat ja POP UP- päivät

Taito-Valpurissa järjestetään avoimia käsityötapahtumia ympäri vuodenTaito-Valpuri kiertää Varsinais-Suomen alueella markkinoilla, messuilla ja myyntitapahtumissa. Ajankohtaiset tapahtumailmoitukset löytyvät meidän Facebook-sivulta: Taito-Valpuri

Työpajat ja ryhmät

Miltä kuulostaa virkistysilta työporukan kesken tai harrasteryhmän yhteinen illanvietto käsityön parissa? Kiinnostaako sinua työstää keramiikkaa? Meillä pääset ammattilaisen johdolla työstämään mm. keramiikkalaattoja. Taito-Valpurin kaikista työpajoista vastaa käsityöläiset.  Meillä on suunnitteilla myös muita sisältöjä ryhmille. Ota yhteyttä, varataan sinulle ja ryhmällesi unohtumaton kokemus!

 

13.11.2019  Kurssi: Rakenna piparitalo

MinttuMaarian makeat ja suolaiset tekee osat valmiiksi ja opastaa, miten talo rakennetaan ja koristellaan.
Kurssille mahtuu 8 hlöä ilmoittautumis järjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta 20€ sis. yhden talon materiaalit ja ohjauksen.
Ilmottaudu viestillä tai s-postilla info (at) taitovalpuri.fi

20.11.2019  Kurssi: Tontut ja joulutähdet

MinttuMaarian makeat ja suolaiset tulee opastamaan miten teet sokerimassasta jouluiset koristeet jouluherkkuihin. Kurssille mahtuu mukaan max 8 hlöä ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta 15€ sis. tarvikkeet 3:een tonttuun ja 3:een joulutähteen sekä opastuksen.
Ilmottaudu viestillä tai s-postilla info (at) taitovalpuri.fi

27.11.2019  Kurssi: Sulanut lumiukko

MinttuMaarian makeat ja suolaiset tuo materiaalit sulaneisiin lumiukkoihin sekä opastaa niiden teossa. Kurssille mahtuu mukaan max 8 hlöä ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta 15€ sis. 3-4 lumiukon tarvikkeet sekä opastuksen.
Ilmottaudu viestillä tai s-postilla info (at) taitovalpuri.fi

Tilaustyöt

Taito-Valpuriin tuotteita valmistavat käsityöläiset tekevät myös tilaustöitä. Ihastuitko tiettyyn tuoteryhmään tai onko sinulla mielessä jotain tiettyä? Tule käymään kaupassa tai ota yhteyttä meihin, katsotaan voimmeko olla avuksi.

MinttuMaarian makeat ja suolaiset

MinttuMaaria vastaa Taito-Valpurin työpaja-iltojen tarjoilusta. MinttuMaaria valmistaa makeita ja suolaisia leivonnaisia arkeen ja juhlaan. MinttuMaarian toimitilana toimii kotikeittiö. Tiedustele MinttuMaarian tuotteita meiltä.